Kedves Érdeklődő!

30 év biofizikai kutatás és több tízezer leszokott páciens tapasztalatát állítjuk az Ön szolgálatába a dohányzásról leszoktató terápia során.

A leszoktató eljárás során az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesül, ami csupán 30 percig tart. Ez alatt ellátjuk a szükséges tanácsokkal, amelyek fontosak az életmódváltás nehézségeinek leküzdéséhez.

A kezelés BICOM 2000 biorezonciás géppel történik, ami az egyik legkorszerűbb eszköz, mely jelenleg elérhető. A biofizika legmagasabb szintjét és a legkorszerűbb eszközt használva Ön biztosra veheti, hogy megszünik a nikotinéhséget okozó, a szervezetéből érkező belső késztetés. Ön megszabadul a hiányérzettől, valamint a szervezetében lerakódott méreganyagoktól.

Olyan mágneses biorezonancia berendezést használunk a leszoktató kezeléshez, mely rendkívül gyorsan és több, mint 90%-os hatékonysággal távolítja el a szervezetből a függést okozó káros anyagot. A módszer segítségével csupán egyetlen alkalom elegendő, hogy megszabaduljon az esetleg több évtizede fennálló függőségétől. A kezelés mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetében a dohányzás miatt található káros rezgésinformációkat, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a fizikai tüneteket okozó nikotinéhséget szüntetjük meg a szervezetben.

Kezelés ára: 7.900 Ft/fő
Utókezelő biochip ára: 2.000 Ft
(Vegye igénybe az Akciók menüpont alatt olvasható lehetőségeket!)

Mit kap ajándékba a kezelés mellé?

Szeretné hazavinni magával a kezelést és meghosszabbítani az intenzív nikotintörlő hatást? Akkor hozzon magával szénsavmentes ásványvizet (max.6 db 1,5 literes palackot) és a kezelés végén, mágnesesség segítségével, nikotintörlő rezgéssel töltjük fel Önnek a vizet. A kezelést követő időszakban a mágneses víz ivása gyorsítja a nikotin ürülését a szervezetből.

Mivel nem vagyunk egyformák, ezért a kezelés ideje alatt a megszokott szertartás, a rágyújtás mozdulatsora, az emésztési problémák, a feszültség megszüntetésére egyénre szabott tanácsokkal látjuk el Önt.


Minden vendégünk egy világsikerű könyvet kap ajándékba a kezelést követően, melyet elektronikus formában, e-mailben juttatunk el Önhöz. A könyv óriási segítség a pszichés beidegződések kiiktatására és a hosszútávú leszokás megvalósításához!
A teljes sikerhez, mindenképpen szükséges az Ön saját elhatározása és önfegyelme, hogy a berögződött dohányzási szertartást közösen kitörölhessük mindennapjaiból! A kezelést követő 12-21 napon át fokozott folyadék fogyasztás szükséges, mely lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalmú szénsavmentes víz legyen.

A terápia nem ajánlott pacemaker, epilepszia betegség esetén és várandósság idején!

A módszer:

Németországban született 1977-ben és mára olyan tökéletessé vált, hogy több, mint 90%-os hatékonyságával szerte a világban sok százezer embert szabadított meg a káros szenvedélyeitõl. Az eljárás teljesen fájdalommentes, és nem igényel semmilyen beavatkozást. A kezelés kellemes, relaxációs környezetben, egyénileg történik és kb. 30 percig tart.. Mellékhatása nincs, így előzetes vizsgálat nélkül is bárki részt vehet a terápián. Egyetlen alkalom elegendõ a végleges leszokáshoz, függetlenül az elszívott cigaretták mennyiségétõl és a dohányzással eltöltött évek számától. A kezeléshez szükséges az Ön félig elszívott cigarettacsikkje, mely tartalmazza az Ön egyéni függőségét jellemző toxikus rezgéseket.

A Bicom 2000 berendezés ezáltal személyre szabottan tudja megállapítani az Ön cigarettához fűzõdõ függõségének erõsségét és milyenségét. A gép a félig elszívott csikkből állítja elő a terápiás rezgéseket, melyek segítségével a szervezetében elraktározódott nikotin automatikusan és visszafordíthatatlanul elkezd kiürülni. Általában már a kezelést követõ 2 órán belül a szervezet nikotinszintje drasztikusan lecsökken és a kínzó nikotin utáni vágy is elmúlik. (Ez legrosszabb esetben is megtörténik a kezelést követő napon.)

 

Mi fog történni a szervezetében?

A lényege ennek a fantasztikusan eredményes módszernek az, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, míg a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. Ön így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól.
Nem juttatunk nikotint a szervezetébe annak érdekében, hogy leszokjon róla.

A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően általában néhány órán belül, de legkésőbb másnapra megszűnik.

A szervezetében úgy zajlik le a méregtelenítés, hogy közben nem lesznek elvonási tünetei.

Nem használunk idegen anyagokat, a szervezete teljesen természetes úton regenerálódik. Az Ön sejtinformációs rendszere szinte azonnal helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a fizikai függőség, aminek következtében a cigaretta elhagyásától feszült sem lesz.